Cafer'in Çilesi

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Cafer'in Çilesi, 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Cafer'in Çilesi programını saat 04:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cafer yaşlı teyzesiyle eniştesinin köşkünde onlarla beraber kalmaktadır. Akrabaları kaplıca tedavisi için Romanya'ya gider. Cafer mahalle bakkalının kızı Gülseren'e aşıktır. Ayrıca Cafer mahalleden başka dünyayı bilmeyen kendi halinde saf biridir. Bu sırada köşkte yalnızken askerlik arkadaşı Refik'le karşılaşır. Refik işsiz güçsüz biridir. Bir gece beraber eğlenmek için pavyona giderler. Burada başlarına çeşitli işler açarlar. Ayrıca köşkü pansiyon haline getirip kiracı alırlar. Cafer'in akrabaları geri dönünce işler iyice sarpa sarar.

Cafer'in Çilesi, FOX'de yayınlanan ve 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 03:30'da başlayan Kazanan Restoran isimli programdan sonra saat 04:15'te başlayacak.

Cafer'in Çilesi programının yayını, 05:45'te yayınlanan Nereden Çıktı Bu Velet isimli film başlayana kadar devam edecek.

27 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 04:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Cafer'in Çilesi filmi yayını başlayacaktır.