Cadılar

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Cadılar, 3 Eylül 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Cadılar programını saat 17:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

7 yaşındaki bir çocuk Norveçli büyükannesi ile birlikte İngiltere'ye gittiğinde çok büyük bir sırrı keşfeder. Yıllardır haklarında birçok şeyi masallardan öğrendiği cadılar aslında gerçektir. Anlatılanların aksine onlar, siyah pelerinleri ve şapkaları olmadan sıradan insanlar gibi giyinmektedirler. Cadıların dünyadaki çocukları etkileyeceği karanlık planlarının olduğunu öğrenen küçük çocuk, büyükannesi ile birlikte zorlu bir mücadeleye atılır. Küçük çocuk ve büyükannesi, cadıları etkisiz hale getirip çocukların geleceğini kurtarabilecek midir?

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Cadılar, SinemaTV'de yayınlanan ve 3 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 15:15'te başlayan Tünel isimli programdan sonra saat 17:45'te başlayacak.

Cadılar programının yayını, 19:45'te yayınlanan Beatriz Akşam Yemeğinde isimli film başlayana kadar devam edecek.

3 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 17:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Cadılar filmi yayını başlayacaktır.