Büyük İskender'in Kayıp Mezarı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Büyük İskender'in Kayıp Mezarı, 20 Mayıs 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Büyük İskender'in Kayıp Mezarı programını saat 15:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Büyük İskender'in mezarını bulmayı hedefleyen arkeolog Pepi Papakosta, 2300 yıl önce kurulan İskenderiye şehir merkezinde bulunan halka açık bir parkta, Büyük İskender'in çok nadir mermer bir heykeliyle birlikte Yunan hazineleri ve gizli tüneller keşfediyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Büyük İskender'in Kayıp Mezarı, National Geographic'de yayınlanan ve 20 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 14:20'de başlayan Korkusuz Balıkçılar: Kuzey Güney'e Karşı Özel isimli programdan sonra saat 15:15'te başlayacak.

Büyük İskender'in Kayıp Mezarı programının yayını, 16:10'da yayınlanan Uçak Kazası Raporu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

20 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 15:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Büyük İskender'in Kayıp Mezarı yaşam programı yayını başlayacaktır.