Büyücüler Kulübü: Miras

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Büyücüler Kulübü: Miras, 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Büyücüler Kulübü: Miras programını saat 23:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hannah, okuduğu lisede dışlanan genç bir kızdır. Kendisini okuluna ait hissetmeyen Hannah, kendisi gibi olduğunu düşündüğü üç arkadaşı ile bir grup kurmaya karar verir. Zamanlarını birlikte geçiren kızlar, yavaş yavaş büyücülük ve cadılık üzerine denemeler yapmaya başlarlar. Büyücülükle ilgili bir şeyler öğrenen genç kızlar için bu durum başlarda hayatlarının kolaylaşmasını sağlar. Keşfettikleri bu güç onlar için işe yarıyormuş gibi görünse de kızlar bir süre sonra kendilerini beklenmedik bir kaosun içinde bulurlar.

Bu film, "13 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Büyücüler Kulübü: Miras, SinemaTV'de yayınlanan ve 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 21:30'da başlayan Kaçakçı isimli programdan sonra saat 23:30'da başlayacak.

Büyücüler Kulübü: Miras programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

5 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 23:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Büyücüler Kulübü: Miras filmi yayını başlayacaktır.