Burcu ile Hafta Sonu

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Burcu ile Hafta Sonu, 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Burcu ile Hafta Sonu programını saat 10:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Burcu ile Hafta Sonu yine dopdolu. Hukukta arabuluculuk nedir? Süreç nasıl ilerler? Boşanma davası açmak isteyenler nasıl bir yol izlemeli? Bu davalarda vesayet süreci nasıl ilerliyor? Tüm merak edilenleri Avukat Burcu Sırış anlatıyor. Şeffaf plak tedavisi nedir ve avantajları nelerdir? Bu tedaviyi kimler yaptırabilir? Ortodonti Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Oğuz Öztoprak ve Ağız, Çene ve Diş Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Tek, tüm merak edilen soruları yanıtlıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Volkan Tayfur, Burcu Esmersoy’la birlikte estetik işlemlerle ilgili tüm merak edilenleri masaya yatırıyorlar.

Burcu ile Hafta Sonu, Star TV'de yayınlanan ve 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 09:30'da başlayan Cocomelon isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Burcu ile Hafta Sonu programının yayını, 12:00'de yayınlanan Vahe ile Evdeki Mutluluk isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 10:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Burcu ile Hafta Sonu yaşam programı yayını başlayacaktır.