Bülbülüm Altın Kafeste

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bülbülüm Altın Kafeste, 26 Temmuz 2022 Salı günü ekrana geliyor. Bülbülüm Altın Kafeste programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Melike, köy çesmesinin bir taç görür. Tacı başına taktığı anda Yusuf’la karşı karşıya kalır ve çok utanır. Melike'nin babasının isteğiyle sözlü olduğu Hüseyin, oradan geçmektedir. Bu yakınlaşmayı görür ve kavga çıkarır. Hüseyin bu olaydan sonra vakit kaybetmeden evlenmek ister ve babasıyla kızı istemeye gider. Melike’ye hediye olarak altından ayna götürürler ama Melike’nin gözü çiçekten yapılmış tacından başka bir şey görmemektedir. Melike, yıllardır gördüğü rüyadaki delikanlının Hüseyin değil Yusuf olduğunu anlamıştır. Hüseyin ise Melike’nin kalbini kazanmak için hediyeler alır. Melike’ye en son altın kafeste bir bülbül getirir ama onun da faydası olmaz. En sonunda Hüseyin, Melike'yi zorla evine götürür fakat kız burada hastalanır.

Bülbülüm Altın Kafeste, Kanal 7'de yayınlanan ve 26 Temmuz 2022 Salı günü saat 07:45'te başlayan Elif isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Bülbülüm Altın Kafeste programının yayını, 12:00'de yayınlanan Hafız isimli film başlayana kadar devam edecek.

26 Temmuz 2022 Salı günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Bülbülüm Altın Kafeste filmi yayını başlayacaktır.