Bozkır Arslanı Celaleddin

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bozkır Arslanı Celaleddin, 11 Haziran 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Bozkır Arslanı Celaleddin programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Moğollar ve Haşhaşiler'in birlikte kurdukları tuzak işe yaramış, Türkan Hatun ve Sultan Alaeddin’in orduları karşı karşıya gelmiştir. Şehzade Celaleddin, savaşı başlamadan bitirmek için son bir hamle yapar ve kardeşi Uzlag Şah’a meseleyi teke tek dövüşle halletmeyi teklif eder. Celaleddin, krizi aşabilmek için kurduğu stratejiyi uygularken sürpriz bir sonuçla karşılaşır. Harzemşahlar’ın içine düştüğü durumu yakından takip eden Cengiz Han ise yeni bir müttefik edinmek için harekete geçer ve Behram üzerinden Uzlag Şah’a teklif götürür. Türkan Hatun, saraydaki hain olduğunu düşündüğü Kutlu Bike’yi ortadan kaldırmak için ölümcül bir tuzak kurar. Başkentte yuvalanmış Haşhaşiler'i ortaya çıkarmak için çalışan Ak Şah ise büyük bir tehlikenin ortasına düşer.

Bozkır Arslanı Celaleddin, atv'de yayınlanan ve 11 Haziran 2021 Cuma günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bozkır Arslanı Celaleddin programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

11 Haziran 2021 Cuma günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi yayını başlayacaktır.