Bozkır Arslanı Celaleddin

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bozkır Arslanı Celaleddin, 8 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Bozkır Arslanı Celaleddin programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Harzemşah sarayında iktidar mücadelesi sürerken, Sultan Aleaddin’in sağlığı iyice bozulmuştur. Celaleddin, Cengiz Han tehlikesine karşı devleti bir arada tutmaya uğraş verirken, Vezir Şemseddin saraya sızan casusu bulmak için araştırma yapmaya başlar. Cengiz Han’ın Harzemşahlar'ı sarayını karıştırıp potansiyel düşmanını zayıflatmak için ittifak yaptığı Hasan Sabbah taraftarı Sabbahiler, hedefine Türkan Hatun’u koyar. Türkan Hatun itham edildiği suçlamaların ardından bir karar vermek zorunda kalır. Sultan Alaeddin’e sadık askerler ile Türkan Hatun’a bağlılığını bildiren Kıpçak komutanlar arasındaki dengeyi bulmaya çalışan Celaleddin ise yaklaşan savaşın yaratacağı yıkımın önüne geçmeye uğraşmaktadır.

Bozkır Arslanı Celaleddin, atv'de 8 Haziran 2021 Salı günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Bozkır Arslanı Celaleddin programının yayını, 03:00'te yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

8 Haziran 2021 Salı günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi yayını başlayacaktır.