Bodrum Masalı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bodrum Masalı, 10 Haziran 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Bodrum Masalı programını saat 03:45'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Evren Ergüven, varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız, çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir. Bodrum'da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren'in bu düzeni verdiği yanlış kararlar neticesinde iflasıyla tamamen bozulur. Ailenin elinde Bodrum'da Yıldız'ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmaz. Aile, lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık. Bütün bunlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden, arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum'da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir.

Bodrum Masalı, Kanal D'de yayınlanan ve 10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 01:45'te başlayan Gelinim Mutfakta isimli programdan sonra saat 03:45'te başlayacak.

Bodrum Masalı programının yayını, 07:00'de yayınlanan Sihirli Annem isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 03:45'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Bodrum Masalı dizisi yayını başlayacaktır.