Bob Ballard ile Amelia'yı Aramak

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Bob Ballard ile Amelia'yı Aramak, 8 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Bob Ballard ile Amelia'yı Aramak programını saat 20:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Uçakla Atlantik okyanusunu geçmeyi başaran ilk kadın olan, Amelia Earhart 1937 yılında gizemli bir şekilde ortadan kayboldu. Titanik’in kaşifi Bob Ballard, şimdi uzak bir Pasifik adasına, başka bir kalıcı gizemi çözmek için yola koyuluyor. Peki, Ballard Amelia'nın uçağını bulabilir mi?

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bob Ballard ile Amelia'yı Aramak, National Geographic'de yayınlanan ve 8 Haziran 2021 Salı günü saat 19:00'da başlayan Sokak Dahisi isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bob Ballard ile Amelia'yı Aramak programının yayını, 21:00'de yayınlanan Yapım Günlükleri isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

8 Haziran 2021 Salı günü saat 20:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Bob Ballard ile Amelia'yı Aramak yaşam programı yayını başlayacaktır.