Bizum Hoca 2

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bizum Hoca 2, 1 Ocak 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Bizum Hoca 2 programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bizum Hoca’nın yeğeni ve Dobi Nene’nin kızı olan Tülin, Trabzon’da doğmuş büyümüştür. 18 yaşında kazandığı turizm fakültesinde okumak üzere Trabzon’dan ayrılan Tülin, tam 20 yıl sonra eşinden ayrılmış ve tek çocuğuyla birlikte Trabzon’a dönmüştür. Babasından kalan eski ahşap konağı biraz elden geçirip butik otel yapmayı planlamaktadır. Kasabada yaşayan Yunus’un ise bir zaafı vardır; Tülin. Lise yıllarından beri Tülin’e yanık olan Yunus’un aşkı, 20 yıldır birbirlerini görmemesine ve ikisi de başka insanlarla evlenmiş olmasına rağmen hiç sönmemiştir. Eşinden boşanıp memleketine gelen Tülin tüm bunlara rağmen Yunus’u tersler. Fakat burası Karadeniz’dir, burada aşkın, nefretin, neşenin, tutkunun Karadenizcesi, en absürdü yaşanır.

Bizum Hoca 2, Kanal D'de yayınlanan ve 1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bizum Hoca 2 programının yayını, 22:15'te yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Bizum Hoca 2 filmi yayını başlayacaktır.