Bizim Köyün Kızları

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Bizim Köyün Kızları, 22 Ekim 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Bizim Köyün Kızları programını saat 02:50'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Köy yaşantısını evlerimize taşıyıp, unutmaya yüz tuttuğumuz adetleri, geleneklerimizi ve göreneklerimizi öğretmeye hazırlanan yarışmada 8 acemi kız iki takım halinde yarışıyor. Hayatlarında köy yaşantısını hiç deneyimlememiş yarışmacılar, doğal yaşam etaplarında mücadele verip, mutfak etaplarında da ellerininin lezzetlerini konuşturuyor. Bizim Köyün Kızları çiftliğinde dev bir otağ otağ çadırında Türk mutfağının en lezzetli yemeklerini yapan yarışmacılar hem öğreniyor, hem de amansız bir yarışın içine giriyor. Kazanan takımın her hafta 15 bin lira değerinde altınla ödüllendirildiği yarışmada iki de eğitmen bulunuyor. Yarışmacı kızlara doğal yaşam etaplarında Şaziment Selam eşlik ederken, mutfak etaplarında ise Nuray Köse eğitmen koltuğunda oturuyor.

Bizim Köyün Kızları, TRT 1'de 22 Ekim 2021 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 02:50'de başlayacak.

Bizim Köyün Kızları programının yayını, 04:55'te yayınlanan Seksenler isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

22 Ekim 2021 Cuma günü saat 02:50'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Bizim Köyün Kızları programı yayını başlayacaktır.