Bizim Köy

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bizim Köy, 9 Temmuz 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Bizim Köy programını saat 08:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Aralarında husumet olan Durmuş ile Memiş köy muhtarının ölmesi ile boşalan muhtarlık koltuğuna oturmak için yarışa girerler. Köyde yapılan bir anket sonucunda iki rakibin oyları eşit çıkar. Bu arada iki rakibin birbirlerini seven çocukları Hurşide ile Şevki’nin evlilik planları da babaları yüzünden suya düşer. Köyün delisi Sadık ise muhtarlık seçiminde kilit isim olduğunun farkında değildir. Çünkü onun verceği oy eşitliği bozacaktır. Bu nedenle Durmuş ve Memiş oy karşılığı Sadık'ın tüm isteklerini yerine getirmeye söz verir. İki rakibin arasında kalan Sadık ise ne yapacağını bilememektedir.

Bizim Köy, Kanal 7'de yayınlanan ve 9 Temmuz 2021 Cuma günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Bizim Köy programının yayını, 10:00'da yayınlanan Yemin isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

9 Temmuz 2021 Cuma günü saat 08:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Bizim Köy filmi yayını başlayacaktır.