Bizim Hikaye

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bizim Hikaye, 11 Eylül 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bizim Hikaye programını saat 13:35'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Haksızlığa uğramış; ailesi, yuvası ve geleceği elinden alınmış bir adam ile hayata karşı tek başına mücadele etmek zorunda kalan, çocuklarıyla bu koca dünyada bir başına kalmış bir kadının öyküsünü perdeye taşıyor Bizim Hikaye. Başka kimler yok ki bu öyküde. Ailesinin itibarını kurtarmak için çabalayan bir genç, yanlış zamanın ve yanlış davanın kurbanı olan eski bir aşık. Yarınlardan bu günlere kadar gelmeyi başarabilmiş bir aşk hikayesi. 80 darbesinde gururu ve itibarı zedelenen, inancı ve düşüncesi ne olursa olsun haksız yere hüküm giyen insanların, darbe sonrasında hayata tutunma çabalarını perdeye taşıyan film; o günlerden bu günlere kadar uzanan bir mücadeleyi, hiçbir şekilde bağlarını kopartmayan fedakar bir aile aracılığıyla bizlere aktarıyor.

Bizim Hikaye, atv'de yayınlanan ve 11 Eylül 2022 Pazar günü saat 12:20'de başlayan Gösteri Köpekleri isimli programdan sonra saat 13:35'te başlayacak.

Bizim Hikaye programının yayını, 16:00'da yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

11 Eylül 2022 Pazar günü saat 13:35'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Bizim Hikaye filmi yayını başlayacaktır.