Bizim Aile

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bizim Aile, 11 Eylül 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bizim Aile programını saat 21:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yaşar Usta bir fabrikada işçi olarak çalışmakta ve çocuklarına bakmaktadır. Melek Hanım da Yaşar Usta gibi dul ve üç çocuk annesidir. Görücü usulüyle anlaşır ve evlenmeye karar verirler. Ancak bu durumu çocuklarına anlatmak hiç de kolay olmayacaktır. Sonunda ise iki aile birleşir ve aynı evde yaşamaya başlar. Melek Hanım'ın büyük oğlu Ferit, okuldan arkadaşı olan Alev'i sevmektedir. Ancak Alev, zengin bir fabrikatör olan Saim Bey'in kızıdır. Her ne kadar Alev babasını pek sevmese de, onun sıkı denetimi altında yaşamaktadır. Saim Bey, kızının Ferit'ten ayrılması için aileyi zor durumda bırakır.

Bu film, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bizim Aile, Show TV'de yayınlanan ve 11 Eylül 2022 Pazar günü saat 20:00'da başlayan Hababam Sınıfı isimli programdan sonra saat 21:45'te başlayacak.

Bizim Aile programının yayını, 23:45'te yayınlanan Ağır Romantik isimli film başlayana kadar devam edecek.

11 Eylül 2022 Pazar günü saat 21:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Bizim Aile filmi yayını başlayacaktır.