Biz Böyleyiz

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Biz Böyleyiz, 28 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Biz Böyleyiz programını saat 14:10'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çocukluk ve gençlik dönemlerini birlikte geçiren bir grup arkadaş, yetişkinliğe geçmeleriyle birlikte farklı yönlere savrulur. Nezihe'nin ellerinde büyüyen arkadaşlar, hayatta en değer verdikleri kişi olan Nezihe'nin rahatsızlandığını öğrendiklerinde büyük bir üzüntüye kapılırlar. Bu süreçte Nezihe'nin yanında olmak isteyen ekip, İstanbul'dan Nezihe'nin İzmir'deki evine gider. Birbirlerinden tamamen farklı karakterlere sahip olan arkadaşlar, bu vesileyle birkaç günlüğüne bir arada olmak zorunda kalır. Bu süreç, sürpriz gelişmelerin ve geçmişe yönelik hesaplaşmaların yaşanmasına neden olur.

Biz Böyleyiz, atv'de yayınlanan ve 28 Ağustos 2022 Pazar günü saat 13:20'de başlayan Dizi TV isimli programdan sonra saat 14:10'da başlayacak.

Biz Böyleyiz programının yayını, 16:20'de yayınlanan Labirent: Alev Deneyleri isimli film başlayana kadar devam edecek.

28 Ağustos 2022 Pazar günü saat 14:10'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Biz Böyleyiz filmi yayını başlayacaktır.