Biz Böyleyiz

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Biz Böyleyiz, 18 Eylül 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Biz Böyleyiz programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çocukluk ve gençlik dönemlerini birlikte geçiren bir grup arkadaş, yetişkinliğe geçmeleriyle birlikte farklı yönlere savrulur. Nezihe'nin ellerinde büyüyen arkadaşlar, hayatta en değer verdikleri kişi olan Nezihe'nin rahatsızlandığını öğrendiklerinde büyük bir üzüntüye kapılırlar. Bu süreçte Nezihe'nin yanında olmak isteyen ekip, İstanbul'dan Nezihe'nin İzmir'deki evine gider. Birbirlerinden tamamen farklı karakterlere sahip olan arkadaşlar, bu vesileyle birkaç günlüğüne bir arada olmak zorunda kalır. Bu süreç, sürpriz gelişmelerin ve geçmişe yönelik hesaplaşmaların yaşanmasına neden olur.

Biz Böyleyiz, atv'de yayınlanan ve 18 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Biz Böyleyiz programının yayını, 22:45'te yayınlanan X-Men: Dark Phoenix isimli film başlayana kadar devam edecek.

18 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Biz Böyleyiz filmi yayını başlayacaktır.