Bitlis'te Beş Minare

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bitlis'te Beş Minare, 5 Temmuz 2022 Salı günü ekrana geliyor. Bitlis'te Beş Minare programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bitlis’in Rus işgalinden kurtulmasından sonra Ömer ve babası Koca Tahir köylerine dönmek üzere yola çıkar. Zorlu yolculuk şartlarına daha fazla dayanamayan yaşlı adam köyüne ulaşamadan ölür. Ömer yaşadığı üzüntü ve zor şartlar nedeniyle bir süre sonra bayılır. Avlanmak için dağlarda gezen Cevşen, Ömer’i bularak evine getirir. Ömer iyileştikten sonra dağda bulunan Koca Tahir’in cesedini alarak gömerler. Hayatta yalnız kalan Ömer, kendisini kurtaran yiğit kıza âşık olur, Cevşen de delikanlının aşkına kayıtsız kalmaz.

Bitlis'te Beş Minare, Kanal 7'de yayınlanan ve 5 Temmuz 2022 Salı günü saat 07:45'te başlayan Elif isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Bitlis'te Beş Minare programının yayını, 12:00'de yayınlanan Emanet Kız isimli film başlayana kadar devam edecek.

5 Temmuz 2022 Salı günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Bitlis'te Beş Minare filmi yayını başlayacaktır.