Bitirimler Sosyetede

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bitirimler Sosyetede, 19 Nisan 2022 Salı günü ekrana geliyor. Bitirimler Sosyetede programını saat 09:30'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Veli ile Ali birbirlerinden tümüyle farklı karakterlere sahip iki kardeştir. Fırıldak Ali; çapkınlık, hırsızlık ve dolandırıcılıkla gününü gün ederken, Veli ise hamallık yaparak gece-gündüz demeden çalışıp, sevdiği kızla evlenebilmek için başlık parası biriktirmektedir. Küçük yaşta ayrıldıkları için birbirlerini tanımayan bu iki zıt kardeşten Ali, kendisini bir çetenin önemli adamı gibi gösterip sağdan soldan haraç toplamaktadır. Annesi ile birlikte bir otel lobisinde tanıştığı Peri ve babası Nurullah Bey’e kendilerini zengin gibi tanıtırlar. Amaçları para sızdırmaktır. Bu arada oyununu anlayan çeteden kaçarken Veli ile çarpışır. Veli’ye de çok zengin biri olduğunu söyler ve onu da dolandırarak elindeki birikmiş başlık parasını alır. Daha sonra dolandırıldığını anlayan Veli, Ali’nin peşine düşer. Evinde kavga esnasında kendi babasının resmini görür.

Bitirimler Sosyetede, 360'de yayınlanan ve 19 Nisan 2022 Salı günü saat 09:00'da başlayan Sağlık Olsun isimli programdan sonra saat 09:30'da başlayacak.

Bitirimler Sosyetede programının yayını, 11:30'da yayınlanan Ben Bilirim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

19 Nisan 2022 Salı günü saat 09:30'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Bitirimler Sosyetede filmi yayını başlayacaktır.