Bitirim Kardeşler

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bitirim Kardeşler, 2 Ekim 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Bitirim Kardeşler programını saat 10:00'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

En küçük bir bahanede bile sürekli kavgaya tutuşan ve sonunda da darılıp konuşmayan Veli ile Ali, geçimlerini hamallık yaparak temin eden iki kardeştir. Bu huylarından artık bıkan babaları, ölüm döşeğindeymiş gibi numara yaparak, son isteğinin ikisinin sonsuza dek barışık yaşamaları olduğunu vasiyet eder. Bu arada Seyit Abdullah adlı bir mafya babası, kaçakçılar kralı diye ünlenmiş Habib Nizamettin’e uyuşturucu almaları için iki adamını gönderir. Ama adamlar, yapacakları işlerin de içinde yazılı olduğu bavullarını kaybeder. Bavulu bulan Ali ile Veli’nin aklına adamların yerine geçerek, aynen yazıldığı gibi Sarraf Mahmut’tan parayı alıp, uyuşturucuyu ise beğenmemiş gibi yaparak parayla el koymak gelir. Parayı alan Ali ile Veli, soluğu gazinoda, eğlencede alır. Veli, gazinoda çalışan Okşan’a aşık olur, Ali ise Ayşe’ye. Fakat çok geçmeden Habib Nizamettin, iki kardeşin izini bulur.

Bitirim Kardeşler, 360'de yayınlanan ve 2 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 09:00'da başlayan Maksat Yarışmak Olsun isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Bitirim Kardeşler programının yayını, 12:00'de yayınlanan Namuslu isimli film başlayana kadar devam edecek.

2 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 10:00'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Bitirim Kardeşler filmi yayını başlayacaktır.