Bir Zamanlar Kıbrıs

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs, 27 Mayıs 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Kıbrıs programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Buzhane baskını zaferinden sonra Lefkoşa’daki halk Rauf Denktaş, Ankaralı, Kemal Dereli ve Mücahitler sayesinde rahat bir soluk almıştır. Şimdi sırada Rauf Denktaş’ın, Ankara’ya yolculuğu vardır. Kemal ise İnci ve Müge’nin izine ulaşmıştır ne pahasına olursa olsun Rum tarafına geçip onları oradan çıkartacaktır. Bu ölüm görevinde en büyük yardımcısı Bereli olacaktır. Aile sonunda bir araya gelmeyi başaracaktır. Fakat Rum tarafından çıkıp imkansızı başarabilecekler midir? Ankaralı ise Sandy’nin Britanya’daki ölümle tehdit edilen kardeşlerini kurtarmak için verdiği sözü yerine getirmek için, imkansız bir operasyonla kurtarmak zorundadır. Ankaralı, Sandy’nin kardeşlerini kurtarabilecek midir?

Bir Zamanlar Kıbrıs, TRT 1'de yayınlanan ve 27 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 19:55'te başlayan Doğrusu Ne? isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bir Zamanlar Kıbrıs programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

27 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi yayını başlayacaktır.