Bir Zamanlar Kıbrıs

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs, 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Kıbrıs programını saat 15:55'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

1963, Kıbrıs’ta Türkler ve Rumlar yan yana yaşamaktadır. Adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını süren sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar. Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk’ün lideri haline gelir. Kıbrıs’ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye’den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa’da olayların seyrini değiştirir. Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer.

Bir Zamanlar Kıbrıs, TRT 1'de yayınlanan ve 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 13:30'da başlayan Masumlar Apartmanı isimli programdan sonra saat 15:55'te başlayacak.

Bir Zamanlar Kıbrıs programının yayını, 19:00'da yayınlanan Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

22 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 15:55'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi yayını başlayacaktır.