Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 5 Haziran 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 03:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Betül’ün kurşunlarından son anda kurtulan Züleyha, kendisine kurulan tuzağı görerek Betül ve Şermin’i ters köşeye yatırmak üzere Çolak’la işbirliği yapmaya karar verir. Hakan, Abdülkadir’i kaçırmak için gizlice çalışırken, Züleyha’nın durumu öğrenmesi ile çiftin arasında aşılmaz bir duvar örülür. Çolak’la birlikte kurdukları oyunla Betül ve Şermin’i rezil eden Züleyha, Hakan’ın kendisiyle vedalaşmak üzere gelişi ile şoke olur. Tam bu sırada intikam almak üzere konağa gelen Betül’ün sıktığı kurşun, Züleyha’nın önüne atlayan Hakan’a isabet eder.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 5 Haziran 2022 Pazar günü saat 00:20'de başlayan Kuruluş Osman isimli programdan sonra saat 03:20'de başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 06:20'de yayınlanan Kuruluş Osman isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

5 Haziran 2022 Pazar günü saat 03:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.