Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 22 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 15:35'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hamran’ın saldırısından Abdülkadir sayesinde kurtulan Hakan, kaçmayı başarıp ortadan kaybolan Hamran’ın yeni hamlesinden ötürü endişelidir. Hakan, Züleyha ve çocukları tehlikeden uzaklaştırmak için alelacele bir balayı organize eder. Hakan’ın tedirginliğini ve kendisinden bir şeyler sakladığını fark eden Züleyha, kimseye bir şey söylemeden çocuklarla birlikte ortadan kaybolur. Hakan bir yandan Hamran’ın yerini bulmaya çalışırken, Züleyha’nın ortadan kaybolması ile büyük bir şok yaşar. Züleyha, nihayet Fikret’i arayıp yerini açıkladığında Fikret onun büyük bir tehlike içinde olduğunu söyleyip söylememek arasında kalır. Bu sırada Haminne’nin de kaybolması konağı karıştırır.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 12:05'te başlayan Kardeşlerim isimli programdan sonra saat 15:35'te başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 15:35'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.