Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 15 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 03:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çolak’ın işçileri arasındaki huzursuzluğu fark eden Züleyha, olaya müdahale etmek isterken Çolak’ın kadın işçilerden birini tokatladığını görünce çılgınca döner. Kadın işçilerin de erkeklerle aynı yevmiyeyi alması için sesini yükselten Züleyha, Çolak’ın tepkisini çeker. Kadınların eşit haklara kavuşması için mücadeleye karar veren Züleyha, Fikret’in de yardımıyla bir destek sandığı kurar. Çolak tarlalarında çalışacak işçi bulamayınca ortam iyice gerilir. Hakan ise Züleyha’nın içinde bulunduğu çok daha büyük bir tehlikenin farkındadır. Züleyha’nın gizemli bir katilin hedefinde olduğunu öğrenen Hakan, Abdülkadir’le birlikte Züleyha ve çocukları korumak üzere harekete geçer.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 15 Mayıs 2022 Pazar günü saat 00:20'de başlayan Destan isimli programdan sonra saat 03:20'de başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 06:20'de yayınlanan Kuruluş Osman isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

15 Mayıs 2022 Pazar günü saat 03:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.