Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 9 Nisan 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Şermin’in Betül’ü alıp İstanbul’a dönmeye karar vermesiyle birlikte çılgına dönen Çolak Ağa, adamlarıyla birlikte konağı basar. Bu sırada konağa gelen Fikret, Çolak’ın cezasını verince dengeler bir anda değişir. Züleyha’yı ikna edebilmek için her yolu deneyen Hakan, farklı bir planla gerçek kimliğini ve istihbarat için çalıştığını açıklasa da başarılı olamaz. Tam da bu sırada Kerem Ali ve Leyla’nın doğum günü kutlaması için Züleyha ve Fikret’in bir araya gelmesi ve bu fotoğrafın “Yamanlar ve Fekeliler Yeniden Bir Arada!” şeklinde yorumlanması Hakan’ı çılgına çevirir.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 9 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 13:00'te yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

9 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.