Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 23 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 15:25'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yirmi yılını hapiste geçiren toprak ağası Haşmet Çolak, memleketi Çukurova’ya döner. Şimdi Haşmet Çolak için hem topraklarını hem de itibarını geri alma zamanıdır. Yamanlarla geçmişe dayalı husumeti olan Çolak Ağa, hedefine Çukurova’nın hanımağası Züleyha’yı alır. İlişkileri ciddileşen Züleyha ve Hakan nikah tarihi alır ve evlilik hazırlıkları başlar. Davetiyeleri hazırlamaya koyulan Züleyha ve Hakan’ın bu kararı en çok Fikret’i etkiler. Lütfiye, nikah günü Züleyha’yı karşısına alıp konuşacakları olduğunu söyler.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 23 Ocak 2022 Pazar günü saat 11:55'te başlayan Destan isimli programdan sonra saat 15:25'te başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

23 Ocak 2022 Pazar günü saat 15:25'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.