Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 9 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 05:15'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hünkar Yaman’ın acı ölümü Çukurova’yı ve Yamanları öksüz bırakır. Hünkar’ın mirasını alan Züleyha, artık İstanbullu terzi yamağı değil, Adanalı hanımağa olarak ses getirir. Bu arada şehre gizemli bir kadın ayak basar. Ümit’in arabası bozulunca karşısına Demir çıkar. Ümit’in Demir’le karşılaşması neredeyse bir ailenin yıkımına sebep olur. Çukurova’da gerilim tırmanır, iki kardeş savaşın eşiğine gelir. Musa Fekeli, tarafından kapıya koyulan Fikret, intikam için Demir’i seçer. Babası Adnan Yaman’ın mektuplarını gözler önüne sermekle kalmayıp öz kardeşi Demir’in hayatıyla oynamaya kalkar. Demir’in peşine takılıp Çukurova’da felaketlere sebebiyet veren bir düşman ortaya çıkar. Demir, küçük Leyla’yı alıkoyan, değirmenleri yakıp tırları kaçıran eşkıyayı Fikret ile birlikte aramaya koyulur. Aramalar sonuca varamadan Yamanlar Konağı alevler içinde kalmıştır.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 9 Ocak 2022 Pazar günü saat 03:00'te başlayan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli programdan sonra saat 05:15'te başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 07:30'da yayınlanan atv’de Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

9 Ocak 2022 Pazar günü saat 05:15'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.