Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 19 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 15:40'ta atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Züleyha hastanede yaşam savaşı verirken Hakan yanından bir an olsun ayrılmaz. Züleyha’yı vuranın kim olduğunu ortaya çıkarmak için canını dişine takan Hakan, Vahap’tan şüphelenir ve onun saklandığı kulübeyi ateşe verir. Vahap’ın tüm planlarını alt üst etmesi üzerine Abdülkadir, Hakan’a neden zarar vermediğini açıklamak zorunda kalır. Abdülkadir’in büyük sırrı Vahap üzerinde şok etkisi yaratır. Hakan Gümüşoğlu ile ilgili ortaya çıkan iddia Çukurova’yı karıştırır. Hakan’ın gerçek kimliğinin açığa çıkması an meselesi haline gelir. Elinde Hakan’ın fotoğrafının olduğunu söyleyen gazeteci, televizyona çıkıp Hakan Gümüşoğlu ile ilgili tüm bildiklerini açıklayacağını söyler. Konak ahalisi ekran başında Hakan Gümüşoğlu’nun fotoğrafını beklerken, Hakan geçmişinden kaçamayacağını anlar.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 19 Aralık 2021 Pazar günü saat 12:20'de başlayan Destan isimli programdan sonra saat 15:40'ta başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

19 Aralık 2021 Pazar günü saat 15:40'ta atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.