Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 17 Aralık 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Lütfiye ve Betül’ü yeterince korkutan Abdülkadir, Vahap’ı da alıp gider. Ancak Lütfiye’nin işin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Betül’ü, olanları kimseye anlatmaması konusunda tembihlerken, Abdülkadir’in Fekeli’yi öldürdüğünü kanıtlayacak deliller aramaya girişir. Züleyha’ya duyduğu aşkın imkansız olduğunu anlayan Fikret, teyzesini dinleyip Betül’le evlenmeyi kabul eder. Betül amacına ulaşmanın mutluluğunu yaşarken Fikret, Züleyha’yı kalbinden nasıl atacağını düşünmeye başlar. Nişan gününde gözlerini Züleyha’dan alamazken Lütfiye, Züleyha’yı unutabilmesi için Çukurova’dan gitmesi gerektiğini söyler.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de 17 Aralık 2021 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 03:05'te yayınlanan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

17 Aralık 2021 Cuma günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.