Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 24 Kasım 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Züleyha, ailenin bir araya geldiği bir piknik düzenler. Pikniği uzaktan izleyen Hakan, Fikret ve Züleyha’nın yakınlığına çok bozulur ve Züleyha’yı yemeğe çıkararak ilan-ı aşk eder. Züleyha, şaşkınlığını üzerinden atamadan Hakan onu daha da şaşırtacak bir hamlede bulunur. Demir’in ölümünü savcıdan öğrenen Züleyha, Hakan’ın kollarına yığılır. Züleyha aldığı haberle sarsılırken, Yamanlar Konağı da Demir’in ölümüyle yasa bürünür. Demir son yolculuğuna uğurlanırken Hakan, Demir’in ölümünün sorumlusunun Abdülkadir olduğunu düşünmektedir.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de 24 Kasım 2021 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 03:45'te yayınlanan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

24 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.