Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 12 Kasım 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ümit cinayetinde oklar Züleyha’yı gösterir. Jandarma Züleyha’yı almaya gelirken, Züleyha geri dönüşünün olmayacağını düşünerek konaktakilerle vedalaşır. Hakan da Fikret de bu süreçte Züleyha’dan desteğini esirgemez. Züleyha kendisini ihbar edenin Hakan Gümüşoğlu olduğu fikrine kapılır. Üstelik Hakan’ın çok yakınında olduğuna artık emindir. Züleyha umutsuzluğa kapılmışken Fikret’in ifadesi durumu oldukça değiştirecektir. Hakan, Yamanlar Holding’in zararını karşılamayı teklif edince Züleyha buna karşılık Hakan’a hisse vermekte ısrar eder. Betül, Demir’in hissesinin bir kısmının Hakan’a devredildiğini duyunca çılgına döner ve Züleyha ile tartışmaya girer. Demir’in vekili olarak bu devir işlemine izin vermeyeceğini söyleyen Betül, durumu Abdülkadir’e anlatır. Abdülkadir, Hakan oldukça Yamanlardan para koparamayacağını anlar.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 12 Kasım 2021 Cuma günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

12 Kasım 2021 Cuma günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.