Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 31 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Züleyha gerçekleri öğrenince Demir’in biletini keser. Boşanma hazırlıklarına girişen Züleyha, herkesi şaşırtacak bir hamle yapar. Saniye ve Lütfiye, Züleyha’nın öfkesini dindirmeye çalışırken, Züleyha her şeyi ardında bırakıp yeni bir başlangıç yapmaya karar verir. Züleyha’nın Hakan’la gitmesini sindiremeyen Fikret, konakta gerginlik yaratır. Çetin onu sakinleştirmeye çalışırken Fikret’in gazabından nasibini alır ve iki arkadaşın arası açılır. Züleyha, Fikret’i hayatına karışmaması konusunda bir kez daha uyarırken; Çetin, Fikret’in Züleyha’dan hoşlandığını düşünmeye başlar.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 31 Ekim 2021 Pazar günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 13:20'de yayınlanan Kral Olacak Çocuk isimli film başlayana kadar devam edecek.

31 Ekim 2021 Pazar günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.