Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 11 Ekim 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 15:25'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çukurova’nın hem ağası hem babası olan Fekeli, hayata gözlerini yumar. Fekeli’yi arabasında hareketsiz halde bulan Gaffur ve Raşit, ağalarının ölmüş olduğunu anlayıp konağa koşar. Can dostunun kötü haberini alan Lütfiye’nin feryadı yürekleri dağlarken Fikret, amcasına karşı son görevini yerine getirip cenazesini omuzlar. Çukurova halkı, dürüstlüğüyle ve adaletiyle Çukurova’ya örnek olan, babaları bildiği Fekeli’yi son yolculuğuna uğurlar. Fekeli’nin ani ölümü Lütfiye’nin içine kurt düşürür ve ölümünün ardındaki sır perdesini aralamak ister.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 11 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 12:35'te başlayan Kalp Yarası isimli programdan sonra saat 15:25'te başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

11 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 15:25'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.