Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 1 Ekim 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Züleyha, Fikret ve Fekeli, gelen notu Demir’in yazısıyla karşılaştırır ancak yazının alelacele yazılmış olması nedeniyle Demir’in alıkonulduğunu düşünürler. Fikret, Demir’e Suriye’de yaşayan Şahap’tan bahsettiğini hatırlar ve Çetin’i de yanına alarak Demir’in izini bulmak için Suriye’ye gitmeye karar verir. Hakan’ın konağa ziyaretlerini artırması, Fikret’in ona karşı iyice bilenmesine sebep olurken, Fikret’in Züleyha’ya ilgisi de Lütfiye’yi şüpheye düşürecektir. Hakan, bir Yamanlar geleneği olan toplu sünnet organizasyonu için Züleyha’ya yardım teklif eder. Organizasyonu yönetme görevi Lütfiye’ye verilince Şermin çok bozulur. Gecede Züleyha Hanımağa olarak konuşma yapar ve Hakan’ı da şirketin ortağı olarak tanıtır. Fekeli, yaşadığı bir tesadüf sonucu Ispartalı Mehmet Kara ile ilgili çok önemli bir bilgi edinir ve Mehmet Kara isminin peşine düşerek doğduğu topraklara ulaşır.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 1 Ekim 2021 Cuma günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

1 Ekim 2021 Cuma günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.