Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 24 Eylül 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hakan’ın kendisini şirketin hissedarı Mehmet Kara olarak tanıtması Züleyha ve Betül’ü şaşkına çevirir. Züleyha, Yamanlar Holding’e ansızın gelen bu yabancıya çekimser yaklaşır. Bunun üzerine Hakan, konağa kadar gelerek Züleyha’nın güvenini kazanacak çok önemli bir hamle yapar. Hakan’ın hiç planlamadığı şey Haminne’nin onu tanıması ihtimalidir. Yamanların son temsilcisi olarak her şeyi kendine hak gören Şermin, konakta adeta terör estirir. Lütfiye Züleyha’yı üzmemek için Şermin’in sözlerini sineye çekerken, Betül annesine Fikret’le evlenip Fekeli’nin servetini alacağını söyler.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 24 Eylül 2021 Cuma günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

24 Eylül 2021 Cuma günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.