Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 19 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 15:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ümit’e doğrulttuğu silah ateş alınca dehşet içinde kalan Züleyha, konağa dönüp Fikret ve Fekeli’ye Ümit’i öldürdüğünü söyler. Artık Ümit’in hamile olmadığını da öğrenmiştir. Üçü beraber Ümit’i aramaya koyulurken olanı biteni uzaktan izleyen Hakan ise planını çoktan yapmıştır. Züleyha’nın Ümit’i vurduğu silahı koz olarak elinde tutmaya karar verir. Züleyha, Ümit’in Adnan’ı kaçırmasına içeriden birinin yardım ettiğini düşünür ve işbirlikçiyi aramaya başlar. Fekeli perişan haldeki Züleyha’ya bir hanımağa olduğunu hatırlatır. Fekeli’nin desteğiyle kendine gelen Züleyha, konak halkını etrafında toplayarak Yamanların gücünü bir kez daha gösterir. Şermin ve Betül, Züleyha’nın kolay kolay pes etmeyeceğini anlayıp ona karşı iyice bilenir.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 19 Eylül 2021 Pazar günü saat 11:45'te başlayan İkimizin Sırrı isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

19 Eylül 2021 Pazar günü saat 15:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.