Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 17 Eylül 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 01:15'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yamanlar Konağı’nı saran alevlerin arasında başta Züleyha ve Fikret olmak üzere, tüm Çukurova halkı Demir’i aramaya başlar. Fikret, yaralıların hastaneye yetişmesi için canla başla çabalarken Züleyha, bu hain saldırının bir düşman tarafından yapıldığını düşünüp savcıyla görüşmek ister. Ancak Ümit, yaşanan onca acıdan sonra da rahat durmaz. Savcıya yaptığı şoke edici açıklamalarla Züleyha ve Fikret’i oldukça zor bir duruma sokar. Fikret, başta kararsız kalsa da sonunda Züleyha’ya Hakan’ın adını verir ve saldırıyı onun gerçekleştirmiş olabileceğini söyler. Şehre intikam ateşiyle beraber gelen Hakan Gümüşoğlu, ölen kardeşi Erkan’ın intikamını almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Demir’le önceden yolları kesişen zengin iş adamı Hakan, şimdi Çukurova’da itibar kazanmak ve dengeleri değiştirmek hedefindedir.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de 17 Eylül 2021 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:15'te başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 04:15'te yayınlanan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

17 Eylül 2021 Cuma günü saat 01:15'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.