Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 10 Haziran 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yılmaz ile Züleyha, birbirlerine delice aşık iki gençtir. İkilinin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul’dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği’ne savurur. Çiftliğin sahibi otoriter Hünkar Hanım ve oğlu Demir, çiftlikte işe başlayan gizemli ikiliyi kardeş olarak tanımıştır. Demir, kısa sürede Züleyha'ya aşık olmuştur. Bu durum Yılmaz'ın hoşuna gitmez. İkili arasında bir mücadele başlar. Züleyha istemese de Demir'in karısı olma yolunda ilerlerken Yılmaz öfkeyle dolar ve başka bir rotada ilerlemeye başlar. Zamanla güç dengeleri değişir. Peki, bu mücadelenin galibi kim olacak?

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.