Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 5 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 15:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ümit, Züleyha’nın da kendinin de hayatını tehlikeye atarak, bebek haberini vermiştir. Züleyha, Demir’e güvenerek bir kez daha kırılmıştır ama Ümit’e karşı bunu belli etmeyecektir. Hatta hanım ağalığının gücü, kırılan kalbinin önüne geçecek, bebeği konakta büyüteceklerini, Demir’i kızdırmazsa arada sırada görebileceğini bile söyleyecektir. Ümit’in hamilelik haberi Sevda için sevinç kaynağı olacaktır ama kızını korumak için yapmak zorunda kaldıkları ile Demir’in hayatındaki yeri değişecektir.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 12:00'de başlayan Bozkır Arslanı Celaleddin isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 15:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.