Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 12:25'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ümit kendine geldiğinde, başına gelenlerden Demir’i sorumlu tutar. Tahliye olacağını beklerken, Demir tekrar cezaevine döner. Kimsenin haberi yoktur ama aslında Demir’in evden ayrıldığında Ümit’in sapasağlam olduğunu Müjgan görmüştür. Üstelik Müjgan, Ümit’e olanları öğrenince Fikret’in yanından da ayrılacaktır. Ümit olayının sorumlusunun Fikret olduğunu düşünen Fekeli, Mersin’e kadar izlerini takip edecektir. Ancak, Lütfiye ondan daha hızlı davranmıştır. Hatta Fikret’in de beklemeyeceği bir hızda, Lütfiye olayların içinde yerini alacaktır. Fekeli izlerini bulduğunda yaşanan gelişmeler, Fikret ile onu yine karşı karşıya getirecektir.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 10:00'da başlayan Pasifik Savaşı isimli programdan sonra saat 12:25'te başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 17:00'de yayınlanan Arabalar 3 isimli film başlayana kadar devam edecek.

15 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 12:25'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.