Bir Tas Çorba

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bir Tas Çorba, 3 Ocak 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Bir Tas Çorba programını saat 09:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Serdar ve Mehmet, kaderleri küçük yaşta yuvada kesişen iki arkadaştır. Birbirleri ile çok iyi anlaşan miniklerin hayalleri de ortaktır. Her ikisi de büyüdüklerinde zengin bir hayat sürmenin hayalini kurmaktadırlar. Ve bir gün yuvadan kaçarlar. Simit satarak hayatlarını devam ettiren Serdar ve Mehmet virane bir evde yaşamlarına devam ederler. Bu sırada Mehmet’in zengin teyzesi Nevra ise yeğenini almak için yuvaya gider fakat Mehmet’in kaçtığını öğrenmesiyle büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Fakat Nevra, minik yeğenini bulmak için her şeyi göze alır. Serdar’ın hastalanması ve bir tas çorba içme isteği iki arkadaşın hayatlarının değişmesine bir kapı aralar.

Bir Tas Çorba, Kanal 7'de yayınlanan ve 3 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 07:45'te başlayan TV Filmi isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Bir Tas Çorba programının yayını, 10:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 09:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Bir Tas Çorba filmi yayını başlayacaktır.