Bir Su Hikayesi

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Bir Su Hikayesi, 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Bir Su Hikayesi programını saat 11:35'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir Su Hikayesi, tüm dünyayı tehdit eden su krizine karşı İstanbul, Londra ve Cape Town gibi dünyanın üç büyük şehrindeki çevre aktivistleri ve uzmanlar aracılığıyla geliştirilen çözümleri değerlendiriyor. Tüketim alışkanlıklarımızı değiştirmezsek bizi bekleyen su krizini bu şehirler aracılığıyla incelerken, belgeseldeki baba-kızın hikayesi de bugün bizim yaptıklarımızın sonraki yıllarda gelecek kuşakları nasıl etkileyebileceğini gösteriyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bir Su Hikayesi, National Geographic'de yayınlanan ve 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 10:45'te başlayan Bear Grylls ile Yabanda isimli programdan sonra saat 11:35'te başlayacak.

Bir Su Hikayesi programının yayını, 12:30'da yayınlanan Uçak Kazası Raporu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 11:35'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Bir Su Hikayesi yaşam programı yayını başlayacaktır.