Bir Şansım Olsa

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Bir Şansım Olsa, 18 Eylül 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Şansım Olsa programını saat 13:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir Şansım Olsa’nın yeni bölümünde; Anıl Bey ile kendisine 19 yıldır düzenli olarak para yollayan Adem Bey’in hikayesini izleyeceksiniz. Önce babasını, ardından da annesini kaybeden Anıl Bey’in 16 yaşından beri kız kardeşiyle hayatta kalmaya çalıştığını, annesinin vefatından sonra düzenli olarak para almaya başladığını öğreneceksiniz. Anıl Bey, kendisine para gönderen bu kişiyle yüzleşmek istemektedir. Parayı gönderen Adem Bey, Bir Şansım Olsa masasına gelince şoke eden gerçekler açığa çıkacak. Adem Bey, Anıl’ın ve kız kardeşinin kendi çocukları olduğunu söyleyecek. Adem Bey’in yıllar önce Anıl’ın annesi Ayşe Hanım’la evlenmek istediği ancak aile baskısı sebebiyle ayrıldıkları ortaya çıkacak. Adem Bey’den yaşananları, iki çocuğu olduğunu öğrendikten sonra neler düşündüğünü dinleyeceksiniz. Yıllar sonra karşı karşıya gelecek olan baba oğlun yüzleşmesine tanıklık edeceksiniz.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bir Şansım Olsa, Show TV'de yayınlanan ve 18 Eylül 2022 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Pazar Sürprizi isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Bir Şansım Olsa programının yayını, 15:45'te yayınlanan Baba isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

18 Eylül 2022 Pazar günü saat 13:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Bir Şansım Olsa yaşam programı yayını başlayacaktır.