Bir Şansım Olsa

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Bir Şansım Olsa, 4 Eylül 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Şansım Olsa programını saat 13:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir Şansım Olsa’nın yeni bölümünde, miras peşinde olan bir üvey evladın, gerçeklerle yüzleşmesini izleyeceksiniz. Küçükken evlat edinilen ve tek çocuk olduğunu bilerek büyüyen Bahar’ın hikayesi ekrana gelecek. Yurt dışında gördüğü eğitim sebebiyle ailesinden uzak kalan ve annesini arkadaşı Melda’ya emanet eden Bahar Hanım, babasının başka bir kadından olan kızı Derya’yı öğrenecek. Tek çocuk olduğunu düşünen ancak üvey evlat olan Bahar, ailenin mirasının kendi hakkı olduğunu düşünmektedir. Bir Şansım Olsa’ya başvuran Bahar Hanım gerçeklerle yüzleşecek.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bir Şansım Olsa, Show TV'de yayınlanan ve 4 Eylül 2022 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Pazar Sürprizi isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Bir Şansım Olsa programının yayını, 14:30'da yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

4 Eylül 2022 Pazar günü saat 13:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Bir Şansım Olsa yaşam programı yayını başlayacaktır.