Bir Şansım Olsa

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Bir Şansım Olsa, 21 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Şansım Olsa programını saat 13:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir Şansım Olsa’nın yeni bölümünde İdil Hanım’ın, arkadaşının aşk acısına çare bulmak isteyişini izleyeceksiniz. İdil hanım, aşk acısı çeken ve moral bozukluğu yaşayan arkadaşı Oya Hanım için Bir Şansım Olsa’ya başvurur. Amacı Ahmet Bey’i bulmak ve net cevaplar almaktır. İki yıl kadar site yöneticiliği yapan Ahmet Bey’in yönetici olurken gösterdiği iyi niyet ile insanları nasıl ikna ettiğini duyunca çok şaşıracaksınız. Akrabaları ile girdikleri ortak işleri, eski yönetici Veli Bey’in akıl sır erdiremediği projeleri ve güvensizliğini sebepleriyle öğreneceksiniz. Ahmet Bey’in hem siteye kattıklarını hem de aldıklarını kaçırmak istemeyeceksiniz.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bir Şansım Olsa, Show TV'de yayınlanan ve 21 Ağustos 2022 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Pazar Sürprizi isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Bir Şansım Olsa programının yayını, 14:30'da yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

21 Ağustos 2022 Pazar günü saat 13:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Bir Şansım Olsa yaşam programı yayını başlayacaktır.