Bir Şansım Olsa

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Bir Şansım Olsa, 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Bir Şansım Olsa programını saat 13:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yıllarca kocası Kemal Bey’in eski eşi Naime Hanım ile aynı evde oturan Özge Hanım’ın yaşadıklarını dinleyeceğiniz bu bölümde Naime Hanım’ın bir kaza sonucu felç kaldığını, yıllar sonra kocasının Özge Hanım’la evlenmesine vesile olduğunu ve Kemal Bey öldükten sonra Naime Hanım’a Özge Hanım’ın baktığını öğreneceksiniz. Naime Hanım da 6 ay önce vefat edince Naime’nin kardeşi Şükriye Hanım, Özge Hanım’ı evden çıkarmak istemektedir. Bu durum karşısında çaresiz kalan Özge Hanım, üniversite son sınıf öğrencisi kızı için programa başvuracak ve evde bir yıl daha oturabilmek için şans isteyecek.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bir Şansım Olsa, Show TV'de yayınlanan ve 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da başlayan Cumartesi Sürprizi isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Bir Şansım Olsa programının yayını, 14:30'da yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

13 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 13:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Bir Şansım Olsa yaşam programı yayını başlayacaktır.