Bir Şansım Olsa

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Bir Şansım Olsa, 24 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Şansım Olsa programını saat 13:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

'Bir Şansım Olsa’nın yeni bölümünde, bir annenin yalnızlığını çocukları ve torunları ile paylaşmak istemesine tanık olacaksınız. Sekiz çocuğa bakan bir annenin evlatları tarafından mağdur edildiği bu hikaye yüreklere dokunacak. Eşini kaybettikten sonra sekiz çocuğu ve on torunu olmasına rağmen yalnızlık çeken ve türlü bahanelerle çocukları tarafından ihmal edilen, huzur evine gönderilmeye çalışılan Hacer Teyze’nin yaşadıklarını öğreneceksiniz. Anneannesine bakamadığı için torunu İrem’in duyduğu üzüntüyü dinleyeceksiniz. Alın teri ile çalışarak akşamları çocukları yesin diye aç yatarak büyüttüğü evlatlarının Hacer Hanım’a yaşattıklarını duydukça olanlara inanmak istemeyeceksiniz.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bir Şansım Olsa, Show TV'de yayınlanan ve 24 Temmuz 2022 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Pazar Sürprizi isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Bir Şansım Olsa programının yayını, 14:30'da yayınlanan Canım Kardeşim isimli film başlayana kadar devam edecek.

24 Temmuz 2022 Pazar günü saat 13:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Bir Şansım Olsa yaşam programı yayını başlayacaktır.