Bir Nefes Ötede

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bir Nefes Ötede, 16 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Bir Nefes Ötede programını saat 02:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

11 yaşındaki Sarah, çok nadir rastlanan ve tedavisi olmayan bir hastalıkla mücadele etmektedir. Doğal yollardan aldığı oksijen Sarah için yeterli değildir ve sürekli olarak cam bir odada oksijen tüplerine bağlı olarak yaşamaktadır. Aile bu rutinin içinde dönüp dururken bir gün Paris’te büyük bir deprem yaşanır ve deprem sonrası açığa çıkan zehirli bir sis tabakası atmosfere yayılır. Sarah, içinde yaşadığı cam odadadır ancak annesi ile babası, Sarah’yı hayatta tutan oksijen tüplerinin bataryalarının bitmek üzere olduğunu bilmektedir ve kızlarının hayatını kurtarmak için harekete geçerler.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bir Nefes Ötede, SinemaTV'de yayınlanan ve 16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 00:45'te başlayan 13 Hayalet isimli programdan sonra saat 02:30'da başlayacak.

Bir Nefes Ötede programının yayını, 04:15'te yayınlanan Arkadaş isimli film başlayana kadar devam edecek.

16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 02:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Bir Nefes Ötede filmi yayını başlayacaktır.