Bir Küp Altın

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bir Küp Altın, 17 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Küp Altın programını saat 12:50'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Rıza, iki kızıyla elindeki tarlasını işleyemediği için hayvancılık yapmaya karar verir ve tarlasını Yakup’a satar. Zübeyr ve Hasan adında iki oğlu olan Yakup tarlayı alır almaz tarlayı sürmeye başlar. Tarlayı sürerken sabana takılan şeyi topraktan çıkarttıklarında gözlerine inanamazlar. Tarladan içi atınla dolu bir küp altın çıkmıştır. Evlenme çağına gelen iki kardeş bu altınlar sayesinde bir yuva kuracakları için büyük sevinç yaşarlarken babalarının kararı iki genci büyük hayal kırıklığına uğratır. Yakup, küpün tarlanın daha önceki sahibi Rıza’nın hakkı olduğunu düşünür ve geri vermekten yanadır. Oğulları ise bu bir küp altının kendi hakları olduğu ve geri verilmemesi konusunda babalarına ısrar ederler.

Bir Küp Altın, Kanal 7'de yayınlanan ve 17 Temmuz 2022 Pazar günü saat 10:50'de başlayan Ev Ödevi isimli programdan sonra saat 12:50'de başlayacak.

Bir Küp Altın programının yayını, 14:40'ta yayınlanan Dünyayı Geziyorum isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

17 Temmuz 2022 Pazar günü saat 12:50'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küp Altın filmi yayını başlayacaktır.